SON EKLENENLER

AŞAĞI ÇARŞI YOLU GENİŞLETİLİYOR

Bingöl Belediyesi, üstyapı çalışmaları kapsamında Aşağı Çarşı bölgesine giden araç yolu ve yaya kaldırımını genişleterek istinat duvarı yapıyor.
12 Temmuz 2018 21:17

Bingöl Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü’nden yapılan açıklamada, Fen işleri Müdürlüğünce yürütülen üstyapı çalışmalarının devam ettiği belirtildi.

Çalışmalar kapsamında Genç Caddesi’nden Aşağı Çarşı bölgesine bağlantı sağlayan yolun genişletilmeye başlandığı ifade edildi.

Açıklamada, “Sezonla birlikte başlayan üstyapı çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor. Bir yandan doğalgaz çalışmalarından dolayı bozulan yollar parke taşı ve asfalt ile onarılırken, diğer yandan imara yeni açılan yollarımızda çalışmalar devam etmektedir. Geçen yıl başlayan çalışmalar kapsamında birçok mahallemizde çalışmalarımız hızlı bir şekilde tamamlandı. Ekiplerimiz planlı ve kontrollü bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Yine bu kapsamda Aşağı Çarşı’ya giden yolu genişletme çalışmaları başladı. Dar olan kaldırım mevcut istinat duvarıyla birlikte kaldırılıyor. Kazı çalışmaları tamamlandıktan sonra genişletme çalışması başlayacak. Hem araç yolunu genişleteceğiz, hem kaldırımı genişleteceğiz hem istinat duvarı yapacağız. Bu sayede araç ve yaya trafiği daha güvenli bir şekilde sağlanacak” denildi.

Bingöl Haberci 12

GENÇ BÜLTEN SAYFASINI
YORUMUNUZU YAZIN ...
Farklı olanı seçin:
# # # # # #
SON EKLENEN HABERLER